TAJAAN IFTAR RAHMAH 2023

Tamat pada 2023-04-24

Thank you to all our donors, we have met our fundraising goal.

Bantu Sebarkan

Kami amat-amat menghargai tuan puan untuk sebarkan kempen derma ini ke media sosial dibawah. Ianya sedikit sebanyak membantu menjayakan kempen ini. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

𝐓𝐀𝐉𝐀 𝐌𝐄𝐍𝐔 𝐈𝐅𝐓𝐀𝐑 𝐑𝐀𝐇𝐌𝐀𝐇 𝐒𝐄𝐑𝐄𝐍𝐃𝐀𝐇 𝗥𝗠𝟱 𝐒𝐀𝐇𝐀𝐉𝐀! 🍛✨

Global Peace Mission (GPM) Malaysia menyambut baik kempen yang diperkenalkan oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara Hidup (KPDN), iaitu inisiatif Menu Rahmah.

Oleh itu, bermula hari ini, GPM mengambil inisiatif untuk melancarkan 𝐤𝐞𝐦𝐩𝐞𝐧 𝐓𝐚𝐣𝐚𝐚𝐧 𝐌𝐞𝐧𝐮 𝐈𝐟𝐭𝐚𝐫 𝐑𝐚𝐡𝐦𝐚𝐡 🍛 serendah RM5 yang akan 𝐛𝐞𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚 𝐩𝐚𝐝𝐚 𝟐𝟕 𝐌𝐚𝐜 - 𝟐𝟎 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟑 bagi meringankan beban mereka yang memerlukan agar dapat menikmati juadah berbuka dengan sempurna.✨
.
Inshaa Allah, 𝟏𝟎𝟎𝐩𝐚𝐱/𝐬𝐞𝐡𝐚𝐫𝐢 akan dibuka dan diagihkan kepada pelajar universiti, asnaf dan orang awam 𝐝𝐢 𝐥𝐨𝐤𝐚𝐬𝐢 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐝𝐢𝐭𝐞𝐭𝐚𝐩𝐤𝐚𝐧 📍🗺️
.
Ayuh ambil peluang di bulan Ramadan yang mulia ini untuk menaja mereka berbuka puasa dengan kenyang dan gembira 💪🏻😊
.
"𝘚𝘪𝘢𝘱𝘢 𝘺𝘢𝘯𝘨 𝘮𝘦𝘮𝘣𝘦𝘳𝘪 𝘮𝘢𝘬𝘢𝘯 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘺𝘢𝘯𝘨 𝘣𝘦𝘳𝘱𝘶𝘢𝘴𝘢 𝘮𝘢𝘬𝘢 𝘣𝘢𝘨𝘪𝘯𝘺𝘢 𝘱𝘢𝘩𝘢𝘭𝘢 𝘴𝘦𝘶𝘮𝘱𝘢𝘮𝘢𝘯𝘺𝘢 𝘵𝘢𝘯𝘱𝘢 𝘴𝘦𝘥𝘪𝘬𝘪𝘵𝘱𝘶𝘯 𝘬𝘶𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘱𝘢𝘩𝘢𝘭𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘣𝘦𝘳𝘱𝘶𝘢𝘴𝘢” - (𝘏𝘙. 𝘈𝘩𝘮𝘢𝘥)
===========================
📲 𝐒𝐜𝐚𝐧 𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞 tertera untuk sertai tajaan menu iftar rahmah
.

 

Silakan klik pada pautan "Donate Now" atau ke akaun Global Peace Mission untuk berkongsi rezeki tanda peduli. Bukan RM1,000 mahupun RM10,000 yang membuat mata ini berkaca. Tetapi, 50sen, RM1, RM5 dan lain-lain jumlah yang kelihatan kecil, namun besar maknanya pada yang menanti setiap kali berbuka juga bersahur andai ada rezeki buat mereka.

MAYBANK ISLAMIC: 5642-2161-1602
BANK ISLAM: 1402-30100-29224
𝐑𝐮𝐣𝐮𝐤𝐚𝐧 : 𝐈𝐟𝐭𝐚𝐫 𝐑𝐚𝐡𝐦𝐚𝐡

 

Maklumat Perhubungan:
Pejabat Global Peace Mission (Malaysia): +603-41443441
Unit Pendermaan: +6019-2411987
Email : donation@gpm.com.my

Kami titipkan doa buat anda (dermawan yang disayangi Allah) agar dilimpahkan rezeki yang berlipat ganda lagi dan sentiasa berlapang hati untuk membantu insan-insan yang dalam kesulitan. Amin Ya Rab.

Semoga terpelihara di bawah Rahmat-Nya, Semoga Amal Baik ini menjadi saham akhirat kita.

TERIMA KASIH

"MISI KEMANUSIAAN MERENTASI SEMPADAN"