IFTAR FOR THE NEEDY 2023

Tamat pada 2023-04-24
RM56,438 of RM500,000 raised
RM
Caj transaksi payment gateway Bayarcash .
Pilih Cara Sumbangan
Maklumat Peribadi

Donation Total: RM10.00

Bantu Sebarkan

Kami amat-amat menghargai tuan puan untuk sebarkan kempen derma ini ke media sosial dibawah. Ianya sedikit sebanyak membantu menjayakan kempen ini. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

INFAK TERBAIK RAMADAN

 

โœจ๐‘๐š๐ฆ๐š๐๐š๐ง : ๐“๐ก๐ž ๐Œ๐จ๐ง๐ญ๐ก ๐จ๐Ÿ ๐‡๐ž๐š๐ฅ๐ข๐ง๐ โœจ โ€œ๐˜๐˜ฆ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜๐˜ถ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณโ€ โ€œ๐˜๐˜ฆ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ญโ€ โ€œ๐˜๐˜ฆ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜๐˜ฆ๐˜ข๐˜ณ๐˜ตโ€

 

Tahun ini, Global Peace Mission Malaysiaย membawakan tiga konsep seperti berikut yang mana bersesuaian dengan 3 fasa yang terdapat dalam bulan ramadan iaitu (fasa Rahmat, fasa Pengampunan & fasa Pembebasan dari api neraka). Bersempena dengan Ramadan yang telah kunjung tiba ini, adalah lebih baik untuk kita berkongsi rezeki sedikit sebanyak bersama saudara-saudara kita yang memerlukan ketika bulan ramadan kerana salah satu pintu yang dibuka oleh Allah untuk meraih keuntungan besar dari bulan ramadan adalah melalui sedekah.

Jadi, marilah kita sama-sama merebut peluang beramal ibadah dengan menaja juadah yang sempurna buat mereka yang memerlukan melalui kempen ๐ˆ๐Ÿ๐ญ๐š๐ซ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐“๐ก๐ž ๐๐ž๐ž๐๐ฒ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐Ÿค—

In shaa Allah, kempen ini akan dijalankan di ๐Ÿ๐ŸŽ ๐›๐ฎ๐š๐ก ๐ง๐ž๐ ๐š๐ซ๐š seperti Nigeria, Uganda, Kemboja, Vietnam, Indonesia, Malaysia, Bangladesh, Turki, Palestin & Yaman yang terdiri daripada ibu tunggal, fakir miskin, anak yatim, saudara islam yang ditindas dan sebagainya.

Jom, tempah slot tajaan anda๐Ÿ’ช๐Ÿป

๐Ÿ› Set Iftar : RM15

๐Ÿฒ Set Sahur : RM7

๐Ÿ“ฆ Set Kotak Makanan : RM150

๐Ÿ‘• Set Baju Raya : RM150

Rasulullah SAW bersabda : โ€œ๐˜š๐˜ช๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ข๐˜ด๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข ๐˜ฃ๐˜ข๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฉ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข ๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ช๐˜ต๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฉ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ข๐˜ด๐˜ขโ€.

 

 

 

 

 

Silakan klik pada pautan "Donate Now" atau ke akaun Global Peace Mission untuk berkongsi rezeki tanda peduli. Bukan RM1,000 mahupun RM10,000 yang membuat mata ini berkaca. Tetapi, 50sen, RM1, RM5 dan lain-lain jumlah yang kelihatan kecil, namun besar maknanya pada yang menanti setiap kali berbuka juga bersahur andai ada rezeki buat mereka.

MAYBANK ISLAMIC: 5642-2161-1602
BANK ISLAM: 1402-30100-29224
AFFIN ISLAMIC: 1051-9000-2871
CIMB ISLAMIC: 8603-5325-13

Maklumat Perhubungan:
Pejabat Global Peace Mission (Malaysia): +603-41443441
Unit Pendermaan: +6019-2411987
Email : donation@gpm.com.my

Kami titipkan doa buat anda (dermawan yang disayangi Allah) agar dilimpahkan rezeki yang berlipat ganda lagi dan sentiasa berlapang hati untuk membantu insan-insan yang dalam kesulitan. Amin Ya Rab.

Semoga terpelihara di bawah Rahmat-Nya, Semoga Amal Baik ini menjadi saham akhirat kita.

TERIMA KASIH

"MISI KEMANUSIAAN MERENTASI SEMPADAN"